trubaduurikonsertteja

Vaikka Pekka on monessa mukana, hän on ehkä kuitenkin omimmillaan, kun pääsee keikalle yksin kitaransa kanssa. Exitin, EtCeteran ja muiden musiikkiprojektien lisäksi hän kulkeekin ahkerasti pitämässä trubaduurikonsertteja ympäri maata.  Välillä Pekka laulaa myös duona vaimonsa Arjan kanssa ja viime aikoina häntä on joskus nähty keikalla esimerkiksi kitaristi Sami Aspin seurassa.

MIES JA KITARA TIENPÄÄLLÄ

Pekka vieraillee ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa. Aiemmin hän esiintyi enimmäkseen nuorten tilaisuuksissa, mutta vuosien aikana yleisön ikäjakautuma on laajentunut lapsista eläkeläisiin asti. Tänä päivänä erityisesti työikäinen kuulijakunta on löytänyt Pekan musiikin. Hänet kutsutaan laulamaan kirkkoihin yli seurakuntarajojen, eri herätysliikkeiden, hengellisten yhdistysten ja lähetysjärjestöjen tilaisuuksiin. Mukaan on mahtunut niin liikemiesten aamiaistapahtumia, perhejuhlia, torikeikkoja tai esiintymisiä suurtapahtumissa urheiluhalleissa ja muilla isommilla areenoilla.

Erityisesti Pekan ideoimat Majatalo -illat ovat saaneet suuren suosion seurakunnissa ympäri maan. Välillä Pekkaa pyydetään myös puhujavieraaksi seminaareihin tai musiikkikursseille, joskus juontamaan, luennoimaan tai jopa saarnaamaan. Niilläkin keikoilla on yleensä kitara mukana.

Laulujaan Pekka höystää tapansa mukaan koskettavilla tarinoilla ja kokemuksilla matkan varrelta. Konserttien ohjelmaan kuuluu myös yhteislauluja, joista Pekka onkin tunnettu. Pekalla onkin poikkeuksellinen taito ottaa tilanne ja kuulijat huomioon.