Viime syksyn upeasti onnistuneen Häikäisevän kirkasylistyslaulukiertueen jälkeen ei kevään ja kesän osalta ole paljoakaan kerrottavaa.

Kun live-keikat loppuivat, alkoi streemauksien ja nettikeikkojan aika. Ensimmäinen streemaus oli Samin ja Heidin kanssa jo 3.4. tallennettu keikka Kangasalan kirkosta, jota oli viikon jälkeen käynyt seuraamassa yli 10.000 ihmistä. Viimeisin olikin sitten Exitin kesäkeikka Seinäjoelta 5.7. Siinä välissä järjestettiin suuri Toivon säteitä -äitienpäiväkonsertti, jossa oli paljon esiintyjiä sekä Kylväjän, SLEY:n ja Kansanlähetyksen kesäjuhlien nettikeikat. Myös kansainvälisessä ICEJ:n konsertissa kävimme laulamassa. Iloinen bonus oli tietenkin se hieno ’Toivon lintu’ -video, joka saatiin aikaan yhdessä viikossa ja jonka näki yli 60.000 ihmistä.

EtCetera -kuoron viimeinen kiertue oli Eestissä helmikuun alussa ja sen jälkeen peruttiinkin kaikki kevään ja kesän kiertueet. Syksyllä olisi tosiaan tarkoitus taas vähitellen palata liikekannalle alkaen syyskuun lopun Majatalokiertueesta. Siinä yhteydessä julkaisemme virallisesti myös tuon uuden levymme. Jos et ole EtCeteran Majataloiltoihin vielä päässyt, tule kuulolle, ne on joka kerta hienoja elämyksiä. Niissä on mukana siis myös evankelista Ilkka Puhakka ja pastori Jukka Jämsén. Majataloja olen muuten juontelemassa myös omassa kotikirkossani Kangasalla keskimäärin kerran kuussa. Olet toki sinnekin tervetullut tai ainakin TV7:n ohjelmista meidät löydät!

Exitin osalta on marraskuulle suunniteltu kahden viikonlopun levynjulkistuskiertuetta, mutta korona saattaa muuttaa suunnitelmia, jos rajoitukset jatkuvat tiukkoina. Jotain järjestämme joka tapauksessa, mutta se selviää tarkemmin sitten syksyllä.

Itse jatkan normaalia ’mies ja kitara’ -keikkailua ympäri maata pitkin syksyä. Aika usein saan mukaan myös armoitetun muusikon Sami Aspin, joka tuo kitarallaan, laulullaan ja jutuillaan väriä konsertteihin. Muutamalle keikalla saan mukaani myös tyttäreni Heidi Simeliuksen, josta onkin kasvanut melkoinen laulun taitaja. Ohjelmassa on tuttuun tyyliin trubaduurikonsertteja, majataloja, kouluvierailuja ja monenlaista muuta keikkaa ympäri maata. Käy katsomassa keikkalistalta, missä milloinkin ollaan menossa!

Tällaiselta näyttää tämä meikäläisen tuleva syksy ainakin noin päällisin puolin. Sisua ja siunausta sekä iloa ja inspiraatiota sinulle! Tule taas moikkaamaan, kun jossain tien päällä törmäillään!