Jos oli viime syksy vauhdikkaimpia kuin pitkään aikaan, tämän kevään jätän aika rennoksi ja rauhalliseksi. No, se mikä on rauhallista, on tietenkin vähän suhteellista, sillä en suinkaan aio jäädä laakereille lepäämään. Keikat alkavat helmikuun alussa ja jatkuvat tasaisesti toukokuun loppuun asti.

Keväällä on monta trubaduurikeikkaa, mutta jatkan yhä esiintymisiä Sami Aspin kanssa duona myös. Suurin niistä on varmaan Kristittyjen yhteinen vapputapahtuma 1.5. Helsingin Narikkatorilla, mutta muutakin toki löytyy. Exitin kanssa me vähän huilataan, mutta huhtikuulle on varattu kevätkiertue, jonne kannattaa tulla kuulolle. EtCeteran majatalohenkiset konsertit jatkuvat ja ainakin kaksi viikonloppua on varattu kuoron iloiselle meiningille. Mukana on yleensä Ilkka Puhakka ja Jukka Jämsén, mutta välillä olemme ihan itsekin lavalla.

Muista keikoista voisi mainita myös keväinen viikko Kairosmajan tunturikeskuksessa maaliskuussa. Toukokuulle on alustavasti suunniteltu myös jotain tuonne Eestin suuntaan, mutta se selviää, kun päästään vähän kevemmälle. Kesä on auki,  mutta kyllä sinnekin on jo kyselyitä tullut. Käy tsekkaamassa keikkalistalta, jota päivitän pikkuhiljaa.

Siinä on tämä kevät lyhyesti kerrottuna. Olisi hienoa nähdä sinua jollain keikalla jossain päin maata! Tule vaikka moikkaamaan!