Tänä syksynä on paljon keikkoja tiedossa, ei sinne lopulta paljoa enempää varmaan mahtuisikaan. Exit aloitti kautensa Järvenpää-salissa, jossa koettiin sellainenkin ilmiö, että väkeä jouduttiin käännyttämään ovelta. Voisko tuota sitten kutsua oikein ’käännytystyöksi? Marraskuussa teemme pienen syyskiertueen, muuten mennään aika rauhalliseen tahtiin. EtCetera aloitti kauden Kouvolassa ja lokakuulla tehdään pidempi majatalokiertue aina Kempeleeseen saakka. Ilkka Puhakka ja Jukka Jämsén ovat mukana kiertueella niin kuin aina. Hienoja iltoja nekin. Jos et majataloillassa ole ennen käynyt, tule kuulolle. Toki meidän seurakunnan omat majataloillat jatkuvat myös Kangasalan kirkossa, joten sielläkin niitä voi käydä maistamassa tai sitten vain seurata TV7:n kautta.

Muuten olen tien päällä trubaduurina kitaran kanssa tai sitten kitaristi Sami Aspin kanssa. Syksyn listalta löytyy ainakin Riihimäki, Karkku, Lapinjärvi, Hinnerjoki, Viitasaari, Laukaa, Porvoo, Tampere, Orivesi, Helsinki, Haapavesi, Iisalmi, Veikkola, Hämeenlinna, Säynätsalo. Lista täydentyy tässä syksyn aikana vielä, seuraa keikkakalenteria, niin osaat olla paikalla, kun sopiva keikka osuu kohdalle.

Lokakuun lopulla on tarkoitus, jos Luoja suo, tehdä matka Nigeriaan yhdessä Open Doors -järjestön kanssa. Nigeriahan tunnetaan Afrikan väkirikkaimpana maana, jossa on toisaalta paljon kristittyjä ja suuria seurakuntia, mutta toisaalta erityisesti pohjoisosat ovat tänään hyvin vaarallisia kristityille. Siellä sekä Boko Haram-järjestö, Isis että fulaaniheimot hyökkäävät kristittyihin kyliin, polttavat kirkkoja ja tappavat ihmisiä. Yritämme matkalla selvittää, miten näitä veljiä ja siskoja voidaan auttaa. Totta kai Afrikka on muutenkin aina lähellä sydäntä, joten jännittyneenä ja uteliaana lähden reissuun. Katsotaan, josko sieltäkin joku uusi laulu löytyisi.

Syksy loppuu taas joulun alla muutamaan jouluiseen keikkaan. Muistutankin, että Turussa esitetään taas tuo huikea lasten musikaali ’Hei joulu’, jota kannattaa käydä kauempaakin katsomassa lasten kanssa.

Siinä tämä syksy olisi lyhyesti kerrottuna. Olisi hienoa nähdä sinua jollain keikalla jossain päin maata! Tule vaikka moikkaamaan!