Tänä syksynä on paljon keikkoja tiedossa, ehkä jopa enemmän kuin koskaan. Syitä siihen on monia. Alkusyksystä ovat työllistäneet aika lailla kirkon diakoniatyöhön liittyvät esiintymiset, sillä tänä syksynä vietetään diakonian juhlavuotta. Minulta pyydettiin juhlan kunniaksi teemalaulua ja lopulta sainkin aikaiseksi uuden laulun ’Käsien teologiaa’. Siitä löytyy versio myös YouTubesta:

https://youtu.be/bfUVJxKfrRY.

Ehkäpä se merkittävin syyskauden projekteista on käytännössä koko syksyn kestävä suuri Media Missio ’Se löytyi’. Sen puitteissa minulla on yhteensä ainakin 25 konserttia eri puolilla maata, suurin osa yhdessä Sami Aspin kanssa. Myös EtCetera-kuoro on aika monta kertaa missiotilaisuuksissa mukana. Kuoron kanssa onkin tosi hyvä meininki ollut jo pitkään, kesälläkin teimme useita onnistuneita esiintymisiä. Syksyn osalta majataloillat ovatkin pääosin tauolla, kun missio ottaa osansa. Mukana niissäkin on yleensä evankelista Ilkka Puhakka.

Exitin kanssa aloitettiin kausi tuolla Lahden Sibeliustalon keikalla 11.9., jolloin tuli täyteen tasan 35 vuotta bändin ensimmäisestä konsertista vuonna 1987! Juhlan kunniaksi mukana oli myös legendaarinen GP-yhtye, joten aikamoinen ilotulitus siellä saatiin kokea. Marraskuussa on sitten juhlille jatkoa, kun odottamassa on viiden päivän konserttitalokiertue. Juhlan kunniaksi bändi julkaiseen myös sinkun, joka äänitettiin kesällä varta vasten juhlaa varten!

Syksy loppuu taas joulun alla muutamaan jouluiseen keikkaan. Muistutankin, että Turussa esitetään taas tuo huikea lasten musikaali ’Hei joulu’, jota kannattaa käydä kauempaakin katsomassa lasten kanssa. Joulun jälkeen käyn vuoden sitten lopettamassa Israelissa, jossa olen yhtenä Radio Dein matkanvetäjänä.

Siinä tämä syksy olisi lyhyesti kerrottuna. Olisi hienoa nähdä sinua jollain keikalla jossain päin maata! Tule vaikka moikkaamaan!