Vähitellen olen taas päässyt jo tien päälle ja kyllä on ollut mahtavaa saada esiintyä liveyleisölle. Tuntuu, että ihmisetkin hymyilevät paljon enemmän kuin ennen, kyllä näitä kohtaamisia on varmaan kaivattu puolin toisin! Duo-keikkoja olen tehnyt aika paljon Sami Aspin kanssa ja joskus teemme myös trio-keikkoja, kun saamme reissuille mukaan tyttäreni Heidi Simeliuksen. Hänestä on tullut jo aikamoinen laulaja, joka on yllättänyt myös tekemällä itsekin tosi hienoja lauluja.

EtCetera -kuoron kanssa olemme myös melkein vuoden tauon jälkeen aloittaneet treenit ja Majataloilta -keikkojakin on syksyn aikana tulossa parinkin viikonlopun verran. Niissähän on mukana myös evankelista Ilkka Puhakka sekä pastori Jukka Jämsén. Ilkan ja Jukan kanssa innostuimme aloittamaan Radio Deissä ’Tarinoiden majatalo’ -ohjelman, josta on tullut aika hauska juttu, ainakin sitä on hauska tehdä!

Myös Exitin kanssa olisi vihdoin tarkoitus saada marraskuussa aikaan vihdoin se levynjulkistuskiertue, jonka olemme jo kahdesti joutuneet peruuttamaan. Kesällä jo pääsimme alkuun muutaman konsertin verran.

Tajusin tässä juuri, että tänä vuonna olisi myös musiikkiuran puolesta yksi hieno aihe juhlia, sillä peräti 40 vuotta on jo siitä, kun runoilija Anna-Mari Kaskisen kanssa teimme ensimmäisen yhteisen tilaustyömme! Se oli Afrikkalaisen Gospel Messu, joka esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1981 Kotkan Lähetysjuhlilla. Uskaltaisin ehkä sanoa, että siitä alkoi minun musiikkiurani! Silloin alkoi puhelimet soida ja keikoille kutsuttiin ympäri maata ja vähän maan ulkopuolellekin. Vähän on keskusteltu, että sitä messua olisi niin hienoa päästä vähän edes juhlimaan! Toivotaan, että se onnistuisi vielä tänä syksynä…