Tänä keväänä on kalenteri jo yllättävänkin täynnä, mikä on tietenkin oikein iloinen asia. Vaikka vuodet vierivätkin, intoa ja energiaa riittää yhä, kun saa maailman parhaasta asiasta laulaa. EtCetera -kuoron kanssa teemme mm. helmikuun lopulla Majatalokiertueen Lappiin ja vierailemme Kemissä, Rovaniemellä ja Oulussa. Luvassa on kuoron kanssa kesällä myös pieni kiertue Saksaan ja Sveitsiin, edellisistä ulkomaan keikoista onkin aikaa, kiitos koronapandemian.

Exit puolestaan tekee jo perinteiseksi tulleen kevätkiertueensa huhtikuussa ja elokuussa ollaan tietenkin mukana legendaarisilla GLOW-festivaaleilla Tampereen Nokia -areenalla. Pistäpä kalenteriin tuo 24.8., sillä tarkoitus olisi täyttää areena sekä musiikista että ihmisistä. Se tulee olemaan yksi Suomen historian suurimmista gospelkonserteista. Melkoinen kattaus suomalaisista gospeltaitajista on siellä mukana ja jopa USA:n kuuluisin gospelbändi Petra on luvannut tulla paikalle, joten sinne kannattaa tulla!

Muuten olen tien päällä trubaduurina kitaran kanssa tai sitten kitaristi Sami Aspin kanssa. Joillekin keikoille saan varmaan puhuttua myös Heidin mukaan laulamaan. Katsele keikkakalenterista, missä milloinkin mennään, niin osaat olla paikalla, kun sopiva keikka osuu kohdalle. Lista täydentyy tässä kevään aikana vielä. Ruotsissakin poikkean helmikuulla Köpingin suunnalla.

Jonkin verran olen kevään aikana mukana myös Open Doors -järjestön tilaisuuksissa, sillä sain tehdä heidän kanssa syksyllä unohtumattoman reissun Nigeriaan. Siellä tutustuin vainotun ja kärsivän seurakunnan todellisuuteen, joka teki tavattoman vaikutuksen. Siksi haluankin omalta osaltani vähän auttaa noita ihmisiä, jotka maksavat uskostaan käsittämättömän suurta hintaa. Jotenkin tuollainen matka ja tuollaiset rohkeat kristityt pistävät muutenkin miettimään omaa elämäänsä, uskoansa ja arvojansa.

Kangasalan majataloillat jatkuvat ja hienoja vieraita on sielläkin mukana. Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan ja jos et pääse, niin TV7:ltä voi nähdä koosteet noista illoista.

Siinä tämä kevät olisi lyhyesti kerrottuna. Olisi hienoa nähdä sinua jollain keikalla jossain päin maata! Tule vaikka moikkaamaan!