Syksyn suurin tapahtuma musiikkirintamalla oli varmasti marraskuussa toteutettu Exitin levynjulkistuskiertue, jota oli jo kahteen kertaan ehditty koronan takia siirtää. Majatalokiertueitakin meillä oli EtCeteran siivittämänä kahtena viikonloppuna ja muuten olen kulkenut yksin tai yhdessä Sami Aspin kanssa.

Samaan tapaan on tarkoitus olla taas keväällä liikenteessä sen mukaan, mitä pandemia sallii. Ongelma on vaan se, että koronan takia on niin hankala mitään suunnitella kovin pitkälle. Kyllä siellä kuitenkin monenlaista keikkaa on tulossa etenkin loppukeväästä. Yritän niitä laittaa tuonne keikkakalenteriin sitä mukaan, kun ne varmistuvat. Käy sieltä katsomassa.

Yksi juttu, johon sinut kutsun mukaan on perinteinen suuri pääsiäisnäytelmä VIA CRUCIS, joka toteutetaan Helsingin keskustan kaduilla lauantaina 16.4.! Sekin jouduttiin peruuttamaan viime vuonna, mutta tänä vuonna yritetään uudelleen entistä vahvemmin. Minä olen siihen säveltänyt musiikin, teksti on Anna-Mari Kaskisen, musiikin sovitus Antti Vuoren ja ohjaus Markku Arokannon käsialaa. Tule ihmeessä katsomaan ja kokemaan!

En tiedä, voiko niitä keikoiksi kutsua, mutta yksi kevään ilahduttavimpia juttuja on ollut Radio Deissä kuultu ohjelma ’Majatalon tarinoita’, josta tullut yllättävän paljon hienoa palautetta. Se on Ari Koivulahden juontama ohjelma, jossa tarinaniskijöinä on minun lisäkseni evankelista Ilkka Puhakka ja pastori Jukka Jämsén. Jos ohjelma on mennyt ohi, käy kuuntelemassa Dein arkistossa! Nyt keväällä se ei jatku, mutta yleisön pyynnöstä aiomme jatkaa taas syksyllä!

Niin, sen voisin vielä tässä mainita, että jo kolmeen kertaan siirretty ja kovasti odotettu Israelin matka olisi tarkoitus tehdä 22-30.4. Minä siis toimin siinä matkanvetäjänä yhdessä kitarani kanssa ja luulen, että paljon tulemme laulamaan sillä reissulla. REISSULLE OTETAAN VIELÄ MUUTAMA LÄHTIJÄ MUKAAN, eli jos Pyhä maa kiinnostaa, ota minuun yhteyttä!