Nyt se tuli! Vihdoin sain joulun alla julkaistua uusimman nuottikirjani nimeltä TUORETTA LEIPÄÄ. Se sisältää viimeisen 15 vuoden aikana syntyneet laulut, yhteensä yli 120 kappaletta laidasta laitaan. Kokoelmassa on Exitin ja EtCeteran viime vuosien laulut, ylistyslauluja, rukouslauluja sekä kappaleita esimerkiksi Via Crucis-, Hei joulu- ja Onnen vuori -musikkinäytelmistä. Aloitimme tehdä kirjaa jo koronan aikana ja nyt se sitten saatiin valmiiksi. Olen kirjasta todella iloinen ja uskon, että siitä on paljon iloa monelle. Tutustu ihmeessä!

Viimeisin äänite on syksyllä 2022 ilmestynyt soololevyni, joka sai nimekseen ehkä hiukan mystiseltä kuulostavan ’RAUTALANKA-AUTOT’. Levyä on luonnehdittu elämänläheiseksi ja koskettavaksi ja paljon olen siitä hyvää palautetta saanut. Myös Exitin uusin sinkku, upea kasarikappale ’Syviin vesiin’ on samalta syksyltä.

Sitten pieni salaisuus: Tämän vuoden suunnitelmissa on, jos Herra suo, tehdä jatkoa noille paljon lauletuille ylistyslevyille, joista viimeisin on ’Häikäisevän kirkas’. Niistä on tullut niin paljon hyvää palautetta, että olemme tuottaja Make Perttilän kanssa alustavasti kaavailleet, että uusi levy ilmestyisi joskus ensi syksynä. Kenties sinne loppupuolelle syksyä saataisiin myös järjestettyä uusi Häikäisevän kirkas -ylistyslaulukiertue, joka viime kerralla oli yksi minun elämäni huikeimpia kiertuekokemuksia. Katsotaan, miten asioiden on tarkoitus mennä, mutta kovasti olemme innostuneet ajatuksesta.

Tällaisia uutisia täältä meidän vihreästä talosta Kangasalan harjun kupeesta! Sisua ja siunausta sinun elämääsi! Ehkä näemme jossain keikalla!

Kangasalla 29.1.2024 AD