Viime syksyn ykkösjuttu meikäläisen työssä oli varmaan viides soololevyni ’Rautalanka-autot’. Näyttää siltä, että noin seitsemän vuoden välein pitää pöytälaatikot käydä läpi ja koota laulut uudelle levylle, näin se meni tälläkin kertaa. Toinen uusi juttu oli Exitin hieno 35-vuotiskappale ’Syviin vesiin’, joka onkin soinut Deissä aika ahkerasti. Syksyn juttuja olivat myös japanilaisen muusikon Miki Ozawan julkaisema levy, joka koostuu näistä meikäläisen hiljaisuuden lauluista.

Keväälle en ole suunnitellut mitään uusia äänitteitä, mutta toki uusia lauluja on tullut ja tulossa. Niitä saa kuulla sitten keikoilla ja ehkä jatkossa jotain taas tehdään studiossakin. Ainoa suurempi projekti tähän vuoteen on uusi laulukirja, jota olen erityisesti koronan aikana koonnut. Veikkaan, että se näkee päivänvalon vasta syksyllä, mutta katsotaan, ehtisikö jo kevääksi.

Keväällä kannattaa kuitenkin ehdottomasti mennä 8.4. katsomaan uusi VIA CRUCIS -pääsiäisnäytelmä, joka esitetään Helsingin kaduilla lähtien Senaatintorilta. Sitä on jo kahdesti siirretty koronan takia, mutta nyt se varmaan päästään näkemään.

Tällaista on tiedossa nyt, mutta Jumala on yllätyksiä järjestänyt ennenkin, joten uteliaana ja innolla eteenpäin, jotta nähdään mitä tämä vuosi tuo tullessaan!