Viime syksy oli lopulta myös yllättävänkin tuotteliasta aikaa. Exiti -yhtyeen uusi, hieno levy KELLONSOITTAJA saatiin julkaistua lopulta marraskuussa. Hieno kokoelma siitä tuli, uusia sävyjäkin löytyy taas, mutta tuttu Exit-saundi ei ole kadonnut. Kuuntele!

Toinen uusi juttu oli jatko-osa Keikkamiehen hartauskirjaan. Se sai nimekseen IHMEJUTTUJA. Kirja ’lipsahti’ ulos lopulta vähän niin kuin vahingossa, sillä olin sitä kaavaillut vasta monen vuoden päähän, mutta kun korona vei työt, niin innostuin kirjoitushommiin ja lopputulos on nyt kansissa. Siinä onkin taas monenlaisia koskettavia tarinoita, kommelluksia ja Jumalan todellisuutta arjen keskellä. Itkeä saa ja nauraa. Moni on sanonut, että se on rohkaiseva kirja. Testaa!

Turun Tuomiokirkossa nähtiin joulun alla jotain aivan uutta! Siellä nimittäin esitettiin ensimmäistä kertaa lasten joulumusikaali HEI, JOULU. Kyllä siinä itku tuli itsellekin silmään, kun näki sen lasten innon ja ilon! Minä tein siihen musiikit ja käsikirjoitus on kirjailija Tytti Issakaisen käsialaa. Musiikin sovitti hienosti Timo Lehtovaara ja ohjaus oli nuoren ohjaajan Joonas Perälän. Tarkoitus on, että musikaalista tehtäisiin perinne ja kyllä sitä on vähän jo kyselty muuallakin, joten voi olla että ensi jouluna törmäät siihen.

EtCetera -kuoron uusi levy ’Näitä aikoja varten’ täytyy vielä mainita, sillä se jäi vähän koronan varjoon viime vuonna. Siitä levystä on kovasti tykätty ja uskoisinkin, että se on kuoron tähän astisesta tuotannosta paras. Erityisesti tuo nimilaulu on herättänyt paljon vastakaikua.

Sen verran voin vielä paljastaa, että jonkinlaista omaa soololevyä olen taas vähän kaavailemassa ja joitain uusia lauluja ollaan studiossa oltu jo äänittämässäkin. Julkaisu ei varmaan vielä kevääksi ehdi, mutta luulisin, että syksyllä se olisi mahdollista. Katsotaan, miten käy!

Tällaista on tulossa, jos Herra suo Tulkaa taas moikkaamaan, jos sopiva tilanne tai keikka tulee! Muistakaa, että korona loppuu, mutta armo pysyy!

Kangasalla 14.1.21 AD